top of page

Keune You - personalizirani šamponi in regeneratorji



Keune you je prilagojena nega za lase, ki se prične s tabo. 100% personalizirana nega za tvojo strukturo in stanje las, hkrati pa je tudi je preprosta rešitev za več različnih težav.

Torej ne potrebuješ veliko različnih šamponov, samo 2 produkta – Keune You šampon in regenerator. Šampon ne vsebuje sulfatov in parabenov. Keune you šampon in regenerator se zmešata v salonu po konzultaciji ( strokovnem pogovoru) glede na strukturo tvojega lasu.


Samo zate:)


Izbira se med šestimi Care eliksirji ( za nego las) in štirimi za vzdrževanje barve.


Vsak Care eliksir ima visoko koncentrirano formulo:

  • NUTRITION - hrani suhe, poškodovane lase (Ta intenzivno hranljiva formula je ojačana z obnavlajočo Nutri- Infusion tehnologijo. Kreatin, protein organskega riža in pantenol pomagajo lasem pri vzdrževanju vlažnosti in istočasno obnavljajo poškodbe.)

  • CURL - definira kodre in preprečuje frizzy efekt (Hydra- Definition Complex brez obtežitve hidratizira vaše kodre tako od znotraj kot tudi od zunaj. Rezultat? Elastični, definirani in poudarjeni kodri.)

  • SHINE – sijaj za lase brez življenja (Radiant Glow tehnologija naredi vaše lase presenetljivo gladke in naravno sijoče. Multifruit Complex – sadni in kokosovo olje temeljito nahranita vaše lase, medtem ko Inulin in Betain okrepita sijaj in mehkobo.)

  • SMOOTH – zgladi, krepi frizzy lase ( Silk Infusion tehnologija vaše lase preobrazi v svilene in zglajene. Koncentrirana mešanica keratina zgladi in okrepi vlakna v laseh.)

  • VOLUME – volumen za tanke do normalne lase (Body Boosting Complex ustvarja polnost, volumen in teksturo, kakršno ste iskali. Eliksir prodira globoko v vlakna lasu in poveča njihovo moč.)

  • COLOR – ščiti barvane lase ( Pigment Lock tehnologija zahvaljujoč zaščitnim sestavinam deluje enako kot ekstrakt sončičnih semen in Solamerja. Ta obnovitveni eliksir naredi barvane lase zdrave in istočasno krepi njihov sijaj.)

Vsi eliksirji za vzdrževanje barve so sestavljeni iz formule z visoko koncentriranimi pigmenti. Vsak od teh ima lastno tehnologijo za preprečevanje bledenja barve.


  • COPPER – osveži bakrene tone

  • RED – osveži rdeče tone ( Naj ogenj gori. Z našimi skrbno formuliranimi eliksirji za krepitev barve bodo vaši lasje izgledali sveži kot iz salona.)

  • COOL BROWN – osveži hladne rjave tone ( Rjavo obarvani lasje lahko včasih razvijejo oranžkast ali rdečkast odsev. To se zgodi zaradi pigmentov v laseh. Cool Brown Elixir nevtralizira in osveži prekrasne rjave nianse.)

  • COOL BLONDE – osveži hladne blond in srebrne tone (Cool Blond Elixir bo izkoreninil oranžne in rumene tone. Prepoln močnih vijoličastih pigmentov, ki nemudoma osvežijo ali nevtralizirajo nezaželjene odtenke na blond, osivelih ali sivih laseh.)


Hvala za tvoj čas!



Se beremo spet naslednji teden;).

34 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page